Είπαν για εμάς

Δηλώσεις ανθρώπων που μας γνώρισαν από κοντά.

Συραϊνώ Εμμ. Κορωνιού-Διονυσίου Ιστορικός-Αρχαιολόγος

Ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος άρρηκτα δεμένος με το νησί του, με ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα, που παίρνει θέση πάνω σ’ αυτά, με γνώμονα πάντοτε το όφελος των συμπολιτών του και όχι με κάποια ιδιοτελή επιδίωξη, χωρίς να θυσιάζει αξίες, ιδέες, ανθρώπινες σχέσεις και ανθρώπους προτάσσοντας το «εγώ» του, πιστεύοντας ακράδαντα πως ό,τι κερδίσει η πατρίδα του από τις ενέργειές του είναι ωφέλιμο για το σύνολο. Η αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του τον όπλισαν με τη δύναμη να αγωνιστεί «τον αγώνα τον καλόν» όχι αντιπαρατιθέμενος, αλλά «αμιλλώμενος περί της νίκης», με οδηγό του στον αγώνα αυτό το «Αρχή άνδρα δείκνυσι».

Εμμανουήλ Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ε.α. Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας

Ο Θοδωρής Τζούμας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξεχωρίζει μόνο μέσα από τα προτερήματά του. Τον γνώρισα από μια πρόσκληση που μου έγινε από τον σύλλογο του οποίου ηγείται. Έννοια του είναι το καλό και μόνο της Σκιάθου, την οποία, κατά την άποψή μου, έχει ανεβάσει σε τέτοιο σημείο, που να μπορεί να το διακρίνει και κάποιος εκτός νησιού, όπως είμαι εγώ.

Mechtild Rothe Πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Επίτιμη Δημότης Σκιάθου

I was very happy to hear that you will compete in the election as mayor. For years I follow his activities as president of the Cultural Association. I hope that he will become the next mayor of Skiathos, because it will be good for the people, good for Skiathos.
Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα που ο Θοδωρής αποφάσισε να είναι υποψήφιος για τη Δημοτική Αρχή, γιατί παρακολουθώντας τη δράση του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος», έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλος υποψήφιος.

Κώστας Καρράς Αντιπρόεδρος Europa Nostra

Είναι σημαντικό για τη χώρα μας νέοι με γνώσεις και εμπειρία, που αγαπούν βαθιά τον τόπο τους, όπως εσύ, που επέστρεψες για να προσφέρεις, και ήδη προσέφερες πολλά, να μπαίνουν στον δημόσιο βίο. Η ανάπτυξη της χώρας μας, για να μην είναι βραχυπρόθεσμη, πρέπει να σέβεται το υπέροχο περιβάλλον μας και τον πλουσιότατο πολιτισμό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπηρετήσεις το πανέμορφο νησί σου με ιδανικά και αξίες.

Κώστας Φυτιάνος Καθηγητής Χημείας Περιβάλλοντος, Τμήμα Χημείας, ΑΠΘ

Ένιωσα πραγματικά υπερήφανος γιατί ένας παλιός μου φοιτητής αποφάσισε να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Σκιάθου. Σαν καθηγητής του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Χημείας, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω το ευρύ γνωστικό του υπόβαθρο. Υπήρξε ένας νεαρός επιστήμονας που εργάστηκε σκληρά, μεθοδικά, έχοντας ομαδικό πνεύμα. Θα μου μείνει αξέχαστος ο εξαιρετικός και σεμνός του χαρακτήρας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους δημάρχους που ανέδειξε ποτέ η Σκιάθος

Harry Winthrop Πρώην Δήμαρχος της αδελφοποιημένης με τη Σκιάθο πόλης Newport της πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ

As the former mayor of Newport, it is with great pleasure that I endorse Thodoris Tzoumas as Skiathos’ next mayor. I believe Thodoris will help Skiathos continue moving in the right direction. Thodoris’ tireless involvement in the Cultural Association of Skiathos shows that he is a man of service and integrity, who truly wants the best for Skiathos. Please vote to elect Thodoris Tzoumas as Skiathos’ next mayor. You will certainly benefit from his commitment and service.
Ως πρώην δήμαρχος του Newport, της αδελφοποιημένης με τη Σκιάθο αμερικανικής πόλης, επικροτώ απόλυτα την απόφαση του Θοδωρή Τζούμα να βάλει υποψηφιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Η επιτυχημένη και αποτελεσματική δράση του ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» μάς έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος με αρχές και δυναμισμό, κατάλληλος για αυτό το αξίωμα. Σας παρακαλώ θερμά να τον ψηφίσετε, για να επωφεληθεί το όμορφο νησί σας.

Νίκος Βατόπουλος Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Η Καθημερινή»

Ο Θοδωρής Τζούμας είναι το πρότυπο του ανθρώπου που κινείται ανιδιοτελώς υπέρ του συνόλου. Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια το εύρος των δραστηριοτήτων του στη Σκιάθο και έχω εντυπωσιαστεί από την ικανότητά του να προβάλλει το ουσιώδες και να ξεχωρίζει το σημαντικό. Η Σκιάθος απέκτησε πολλές φορές θετική δημοσιότητα, χάρη στις δράσεις που προκάλεσε ο Θοδωρής Τζούμας..

Αργυρούλα Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου Επί Τιμή Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας

Από τη συνεργασία με τον Θοδωρή Τζούμα απεκόμισα τις πλέον άριστες εντυπώσεις για τον ζήλο, τον ενθουσιασμό, την αφοσίωση, την οργανωτική του ικανότητα και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του. Θεωρώ ότι ο δραστήριος αυτός άνθρωπος, με τις πρωτοποριακές ιδέες, τις πρωτοβουλίες, τις συνεργασίες και την όλη δράση του, συντελεί αποφασιστικά στη διεθνή προβολή του πολιτιστικού, και όχι μόνο, προσώπου της νήσου Σκιάθου.

Anthea Sylbert, Ενδυματολόγος & Richard Romanus, Ηθοποιός (Ήρθαν από το Χόλλυγουντ και ζουν μόνιμα στη Σκιάθο από το 2000)

It is clear that we need new leadership. Thodoris has proven himself to be an energetic and capable promoter of Skiathos and we can’t imagine a better mayor for our island paradise.
Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι χρειαζόμαστε καινούργια Δημοτική Αρχή. Γνωρίσαμε τον Θοδωρή μέσα από τις πολλές δράσεις του και στο πρόσωπό του αναγνωρίσαμε τον πιο δραστήριο και δυναμικό άνθρωπο, που θεωρούμε ότι θα είναι ο ιδανικός επόμενος δήμαρχος του παραδεισένιου νησιού μας.

Δημήτρης Κ. Μητσάτσος Γενικός Διευθυντής, HELMEPA-Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος

Η προσωπική σας επιμονή, μεθοδικότητα και ο συντονισμός πρωτοβουλιών πολιτιστικής αναβάθμισης του νησιού σας και πρόληψης της ρύπανσης μάς έκανε να συμπεριλάβουμε τη Σκιάθο στις 24 πόλεις της περιβαλλοντικής εκστρατείας της ΗΕLMEPA. Πιστεύω και εύχομαι πως οι συμπολίτες σας, όπως και εμείς, θα εκτιμήσουν τα προσόντα σας.

Μαρία Ριτζαλέου Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Έθνος»

Χάρη στον Θοδωρή Τζούμα αγαπάμε να προβάλλουμε τη Σκιάθο. Γνωρίζει κάθε βότσαλο στο νησί –και τα Λαλάρια, που έχει σώσει– και του αξίζει να το πάει ακόμη πιο ψηλά.

Ηλέκτρα Χατζημιχάλη Ιδιοκτήτρια του Atrium Hotel

Κάθε προσπάθεια και κάθε ενέργεια, εκτός από αυτόβουλη, χρειάζεται πάντοτε τη συμβολή ικανών, αποφασιστικών ανθρώπων, που νοιάζονται για τον τόπο τους και την εικόνα του. Ο Θοδωρής Τζούμας είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ και τον πιστεύω, γιατί είναι ένας από τους πιο δραστήριους νέους, με τρομερή θέληση, δράση, ευαισθησία και πίστη. Η αγάπη για τον τόπο σου είναι οι παιδικές μνήμες, είναι η ίδια η ιστορία σου, είναι ο χαρακτήρας που έπλασες μέσα στα σοκάκια του, είναι όλα αυτά που σε κάνουν να θέλεις το καλύτερο για σένα και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου. Ο Θοδωρής είναι ο άνθρωπός μας!

Γιώργος Κουμεντάκης Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Εκτιμώ πολύ τον Θοδωρή Τζούμα για την ανθρωπιά και τις ικανότητές του. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητά του για δήμαρχος Σκιάθου, καθώς είμαι βέβαιος πως η γνώση των θεμάτων τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και οικονομίας, αλλά και η ανιδιοτελής του αφοσίωση στα κοινά, θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη μιας ουσιαστικής προσφοράς στον τόπο του.

Σοφία Καινούργιου Αν. Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Με τη Σκιάθο με δένουν πολλά: ο πρώτος διορισμός μου στο νησί ως δασκάλα, οι μαθητές και οι μαθήτριές μου, οι άνθρωποι που γνώρισα, αλλά και… ο Θοδωρής Τζούμας. Θεωρώ μεγάλη τύχη και ευκαιρία για τη Σκιάθο τη συμμετοχή του στα κοινά του τόπου. Ένας νέος άνθρωπος με όραμα, πίστη, θέληση και αγώνα είναι ευλογία για τη Σκιάθο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα του και είμαι περήφανη γι’ αυτόν.

Μπήλιω Τσουκαλά Δημοσιογράφος

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Θοδωρή Τζούμα, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για το θρυλικό υποβρύχιο «Κατσώνης», ύπαρχος του οποίου ήταν ο πατέρας μου, Ηλίας Τσουκαλάς. Εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις και τον χαρακτήρα του. Είναι ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος και αποτελεσματικός, με έμπρακτη αγάπη για το νησί του. Οι πρωτοβουλίες του για το καλό του τόπου του είναι άξιες θαυμασμού. Του εύχομαι καλή επιτυχία!

Σταμάτης Σκαμπαρδώνης Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης

Το σύνθημα «Σκέψου παγκόσμια και δράσε τοπικά» είναι επίκαιρο όσο ποτέ, και ο Θοδωρής Τζούμας το υπηρετεί στη Σκιάθο με τον καλύτερο τρόπο. Σαν ενεργός πολίτης δραστηριοποιείται τα τελευταία 8 χρόνια και, μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκιάθου, έχει πράξει με τους συνεργάτες του ένα σημαντικό έργο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από πολίτες που, με όραμα και πάθος, δουλεύουν δημιουργικά και εποικοδομητικά για τον τόπο τους. Είμαι σίγουρος ότι ο Θοδωρής Τζούμας θα επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον του, με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών του και του Δήμου Σκιάθου.

Lidija Pliberšek Πρόεδρος του Οργανισμού των Σημαντικών Κοιμητηρίων/Συμβούλιο της Ευρώπης

Thodoris is a man of vision and performance. A person you always feel delighted and honoured to work with. Capable of connecting the dots within teams or leading international projects.
Ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος με όραμα και αποτελεσματική διαχείριση έργου, είναι χαρά και τιμή να συνεργάζεσαι μαζί του, γιατί είναι απόλυτα ικανός να ηγείται ακόμα και διεθνών δράσεων.

Χριστίνα Κονταξή Πρώην Διευθύντρια του Δικτύου Μεσόγειος SOS, Αντιπρόεδρος του European Environmental Bureau

Μέσα από το πρόγραμμα ASAP (Active Skiathos Against Plastic bag) μάς δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με το νησί της Σκιάθου, τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» και τον πρόεδρό του, Θοδωρή Τζούμα. Η τόσο ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του νησιού, μέσα από την εξαιρετική οργανωτικότητα και μεθοδικότητα του προέδρου, αδιαμφισβήτητα συνέβαλαν καθοριστικά στην απόλυτη επιτυχία του προγράμματος. Τέτοιες συνεργασίες με τοπικούς φορείς αναδεικνύουν μια εποικοδομητική και ελπιδοφόρα πραγματικότητα.

Νάγια Χρονοπούλου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΤ Παρισίων

Γνώρισα τον Θοδωρή Τζούμα κατά το δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης που πραγματοποιήσαμε στη Σκιάθο, εγώ σαν υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Πληροφοριών, εκπροσωπώντας το Γραφείο του ΕΟΤ Παρισίων, και η έγκριτη Γαλλίδα δημοσιογράφος Dorise Prandal. Χωρίς τη βοήθειά του δεν θα ήταν δυνατό να δοθεί η ευκαιρία για να δημοσιοποιηθούν θετικά άρθρα για την τουριστική προβολή της Σκιάθου. Στο πρόσωπό του διακρίναμε την εντιμότητα, την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τη Σκιάθο. Θα ήθελα να τον συγχαρώ για όλες τις δράσεις του στο νησί. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από άτομα σαν αυτόν.

Θεμιστοκλής Δερβένης Επιχειρηματίας

Είμαι 60 χρόνια στη Σκιάθο και χαίρομαι πολύ που η νέα, δυναμική γενιά του νησιού, την οποία εκπροσωπεί επάξια ο Θοδωρής Τζούμας, επιλέγει να ασχοληθεί με τα κοινά. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του, γιατί οι νέοι είναι το αισιόδοξο μέλλον.
Why Choose Us

If you want a better future, Vote for us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Experienced & Professional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Strong vision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Honesty & Transparency

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Related Article