, , ,

Ο Δήμος Σκιάθου τιμήθηκε για την Φιλοξενία του στα Greek Ηospitality Αwards 2023

Πηγή: skiathoslife.gr
Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας


Σε μία άκρως λαμπερή, τιμητική βραδιά εξελίχθηκε η χθεσινή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο InterContinental Athenaeum όπου διεξήχθησαν τα 9α Greek Ηospitality Αwards 2023.

Εκτός του κ. Σταϊκούρα την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους o Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης, η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Ελενα Ράπτη και άνθρωποι του Τουρισμού ενώ από το Δήμο Σκιάθου εκτός του Δημάρχου του νησιού στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Δημοσίων Σχέσεων κ. Διαμαντής Μαθηνός, η κα Αριστέα Δερβένη, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του συντοπίτη Σκιαθίτη κ. Λευτέρη Βιολέττα Group Development Directon στέλεχος του Ομίλου EthosGroup στον οποίο ανήκει η διοργανώτρια εταιρεία.

Τα Greek Hospitality Awards, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκαν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.  Η λαμπρή τελετή#grha23, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Την βραδιά παρουσίασαν η κα Μαρία Νικόλτσιου Παρουσιάστρια – Δημοσιογράφος,   ALPHA TV – TALK RADIO 989 και ο Χάρης Ντιγριντάκης Οικονομικός Συντάκτης TALK RADIO 989, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, TOURISMTODAY.GR

Picture of Θοδωρής Τζούμας
Θοδωρής Τζούμας

Δήμαρχος Σκιάθου

Leave a Reply

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Latest News

Related Article